Wij zijn KRACHT opleidingen

Wij zijn KRACHT opleidingen
We geven je inzichten om tijdens de coaching een mooie basis te creëren om jouw coachees, beter in hun energie en vel te laten zitten, te laten floreren en (werk)geluk te ervaren.

Wij zijn KRACHT opleidingen, we bieden praktische opleidingen, cursussen en workshops voor coaches, HR managers en bedrijven die zich willen versterken met meer kennis op het gebied van veerkracht en vitaliteit.

Wetenschappelijke kennis, toegankelijk gemaakt met praktijk voorbeelden en werkzame modellen, zodat je de geleerde kennis direct kunt toepassen.

Jij als coach ontdekt je kracht, en je leert hoe je de coachee in zijn/haar kracht zet op je eigen authentieke wijze, we gaan je doelen te behalen met methodieken die niet alleen wetenschappelijk zijn onderbouwd, maar ook zijn getoetst in de praktijk.

Een goede coach coacht vanuit kennis, kracht en intuïtie, maar vooral vanuit de behoefte om mensen verder te helpen en in hun authentieke kracht te zetten.

‘Als je autonomie, verbondenheid en competentie ervaart, dan leidt dat vaak tot positieve effecten als meer intrinsieke motivatie, meer bevlogenheid, meer wilskracht en doorzettingsvermogen. Dat zorgt uiteindelijk voor (werk)geluk, goed presteren en creativiteit’.

Samen je doel halen

We geloven dat de weg naar je doel misschien wel net zo belangrijk is, als je doel behalen, die weg ernaartoe bewandelen we graag samen met jou, samen beleven we avonturen, maken we plezier gaan we door dalen en bereiken we pieken.

De weg is leerzaam, doordat je niet alleen theoretische kennis opdoet maar ook zaken over jezelf en je coachee leert. De praktische kant van het leren vinden we heel erg belangrijk.

Bekijk onze opleidingen
Kennis - KRACHT opleidingen
Kennis, nieuwsgierig

Persoonlijk - KRACHT opleidingen
Persoonlijke aandacht, empathisch, met je hart

Plezier - KRACHT opleidingen
Plezier, authentiek, eigenwijs

Samen - KRACHT opleidingen
Menselijk, verbinding, samen

Deze onderdelen samen beïnvloeden de kwaliteit van je coaching. Wij dragen daar graag aan bij door je praktische werkvormen aan te bieden en persoonlijk te begeleiden.

Docenten en trainers

Vol trots presenteren wij jullie ons kernteam van docenten, die hun sporen hebben verdiend in de wereld van coaching. Zij delen met plezier hun jarenlange praktijk ervaring en theoretische achtergronden met jullie in de opleidingen.

Naast dit kernteam worden soms specialisten ingevlogen of maken we gebruik van een flexibele schil van stuk voor stuk geweldige docenten en trainers op het gebied van veerkracht en vitaliteit.

null

Ruby Dickhoff

Docent / Coach
null

Michiel Preymann

Docent / Coach
KRACHT opleidingen Annita Rogier

Annita Rogier

Docent / Psycholoog

Werkwijze

1

Bedankt voor het aanmelden

Bedankt voor het aanmelden en Welkom!

Je hebt een goede keus gemaakt om voor KRACHT opleidingen te kiezen. Ook heb je de keuze voor een opleiding gemaakt. Je schrijft je in via een inschrijfformulier op de website.

2

Telefoongesprek

Na ontvangst van de bevestiging van je inschrijving, krijg je een telefoontje. In dit telefoongesprek maken we kort kennis en plannen we een uitgebreide online intake in.

3

Online intake

Voordat we het online intake gesprek hebben, ontvang je een survey, deze vul je in. Zo leren we je alvast een beetje kennen en kunnen we tijdens de online intake to the point komen. Want we zijn benieuwd naar jou als mens, als coach, je ontwikkel wensen en doelen.

4

Online leerplatform

Na de intake en voor de start van de opleiding, krijg je alvast toegang tot het leerplatform. Hierin staan de data, je huiswerk en kun je met je medestudenten chatten. Je  kunt je dus alvast een beetje voorbereiden op de start van de opleiding. Er wacht ook al een eerste opdrachtje.

5

Start van de opleiding

De start is een feit! Hier heb je naar uitgekeken. We gaan beginnen…

Heel veel succes en veel leerplezier!

Kies voor KRACHT

Kleinschalig Instituut

Een bewust kleinschalig instituut met een mooi specialisme veerkracht en vitaliteit.

Naar opleidingen

PersoonlijkeOntwikkeling

Met oog voor de leerdoelen, persoonlijke ontwikkeling die jij als coach nastreeft.

Boek een kennismaking

Theorie Praktijk

Theorie gegoten in praktische oefeningen en methodieken. Direct toepasbaar in coaching.

Naar opleidingen

TopDocenten

Betrokken docenten met eigen coach praktijken en wetenschappelijke achtergronden.

Naar docenten