Erkende praktijkgerichte opleidingen

KRACHT opleidingen biedt praktijkgerichte opleidingen, cursussen en trainingen voor coaches, HR professionals en bedrijven op het gebied van veerkracht en vitaliteit.

Onze opleiding tot Veerkracht coach is een officieel door de VESB, de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches erkende opleiding. Na afronding heb je je erkenning gehaald en kun je je aansluiten bij de VESB.

Door je opleiding te volgen bij KRACHT opleidingen, kun je met trots zeggen dat je na afronding ook behoort tot de groep gecertificeerde KRACHT coaches.

Kennismaking Brochure
Online kennismaking

Kennismaking Opleiding Veerkracht Coach

GRATIS webinar van 1,5 uur

Opleiding Veerkracht Stress en burnout Coach - Korting

Opleiding Veerkracht Coach

7-daagse opleiding stress en burn-out coach

Eigen coach praktijk starten

Eigen coach praktijk starten

Add-on opleiding 2-daags

Opleidingsinstituut voor veerkracht en vitaliteit

  • met gedegen theoretische onderbouwing, gegoten in praktische oefeningen en toepasbare werkvormen, die je na de opleiding direct kunt toepassen.
  • met oog voor de behoeften, leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling die jij als coach nastreeft

Kennis is KRACHT

KRACHT is een acroniem voor Kennis, Realiseren, Authentiek, Coaching, Holistisch en Toepassen

Kennis

Authentiek

Holistisch

Realiseren

Coaching

Toepassen

Wetenschap als basis

Blijven leren en ontwikkelen

Toepasbare werkvormen voor de dagelijkse praktijk

Blijven leren en ontwikkelen, dat doen wij door de wetenschap op de voet te volgen, vervolgens vertalen we de wetenschappelijke theorieën naar toepasbare werkvormen voor de dagelijkse praktijk, zodat jij je coachees kunt helpen, op de best mogelijke manier.

Zo kun jij als coach het verschil maken!

Persoonlijk - KRACHT opleidingen

Persoonlijke aandacht

Ruimte voor persoonlijke groei, een warm bad

Praktijkgericht - KRACHT opleidingen

Praktijk gericht

Toepasbare werkvormen voor de dagelijkse praktijk

Samen - KRACHT opleidingen

Samen plezier

Kleine groepen, leren met een lach

VESB Erkende opleiding

Erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out coaches
Je krijgt les van docenten uit de praktijk, met jarenlange coach ervaring. Lees meer over onze betrokken en inspirerende docenten.

De belevenis van een geweldige opleiding

We zijn groot voorstander van het met plezier invullen van je leven, dat geldt in de eerste plaats voor je eigen leven, maar ook natuurlijk voor het leven van je coachee en daar kun jij aan bijdragen.

Plezier door verbinding, autonomie, competentie en purpose, dat maakt dat jij jouw leven kunt inrichten met zaken waar je blij en gelukkig van wordt, zo wordt de reis een avontuur en bereiken we groei met een lach.

1

Verbinding

Samen met je mede-studenten vormen we een hechte groep van gelijkgestemden, we helpen, coachen, oefenen, spiegelen en leren van elkaar. Dat maakt het verbinden, leren en reflecteren mogelijk.

2

Autonomie

Jij bepaalt en ontdekt. De inhoud van de opleiding maken we persoonlijk en op jou gericht doordat we een intake gesprek vooraf voeren. Dat maakt dat we op de hoogte zijn van jouw persoonlijke leerdoelen en uitdagingen.

3

Competentie

We kijken naar jou, je bedrijf, je huidige werk, je persoonlijke leefomgeving, je gezin, wat wil je veranderen? Hoe wil je bijdragen aan een fijnere omgeving? Om een goede coach te zijn moet je zelf ook in balans zijn en blijven ontwikkelen. Waarin wil jij groeien?

4

Purpose

Het volgen van een KRACHT opleiding zien we als een belevenis, een reis vol avonturen, die je brengen naar je doel om een volledigere coach te worden. We gaan tijdens deze reis op zoek naar je talenten, je purpose en waar je energie van krijgt.

Anders dan anderen

Onze missie is mensen met stress en burn-outklachten helpen, door authentieke, empathische en kwalitatief goede coaches op te leiden.

Met een liefdevolle nieuwsgierige houding kijken we naar wat jij als coach nodig hebt, en leren we je op deze manier te kijken naar jezelf, je coachee en naar je medestudenten. Hierdoor ontstaat er een geweldig avontuur, waarbij er ruimte ontstaat voor groei en nieuwe kennis, zodat je ingesleten paden kunt verlaten en nieuwe paden kunt maken.

Onze opleidingen
Brochure
Meer over ons
Op basis van bewezen modellen en onderzoek

Werkvormen die je kunt gebruiken tijdens je coaching. Direct na de opleiding aan de slag

Klassikaal en online (Blended learning) Incl. online leerplatform

Leren aan de hand van praktijk cases

Authentiek en empathisch contact als grondhouding naar elkaar en naar je coachees, met oprechte liefdevolle aandacht en met een hele hoop plezier leren.

We zijn daarin dus anders, en ook een beetje eigenwijs, door plezier, verbinding, autonomie en purpose centraal te stellen.